КОНТАКТ

КОНТАКТ
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon

+387 51 304 001

Булевар војводе Петра Бојовића 1А

Факултет политичких наука, 1. спрат

78000 Бања Лука

konfucijev.institut@unibl.org

www.ki.unibl.org

ЗАПОСЛЕНИ
Љиљана Стевић
директор

Љиљана Стевић је директор Конфуцијевог института Универзитета у Бањалуци. Дипломирала је кинески језик и књижевност на Филолошком факултету у Београду и магистрирала на Факултету политичких наука Београд, одсјек Азијске студије. Докторанд је на Међународним односима Факултета политичких наука Београд. Љиљана је такође завршила специјализацију из кинеског језика на Пекиншком факултету за стране језике и усавршавала се из области културне дипломатије на Институту за културну дипломатију Берлин, Њемачка. Прије ове позиције радила је за Међународни црвени крст, развојне агенције DFID и USAID, и на пројектима ЕУ.

Тел: +387 51 304 001

Имејл: ljiljana.stevic@unibl.org

Шен Ли
директор

Професор енглеског језика и књижевности, кинеска директорица Конфуцијевог института Универзитета у Бањој Луци. Дипломирала је на Универзитету за стране студије у Шангају и радила као продекан Факултета за стране језике на Универзитету за технологију и образовање у Тјенђину, партнеру Универзитета у Бањој Луци. Током пројеката академске и културне размјене, боравила је у Аустралији, Јапану, Јужној Кореји, Јужној Африци и САД, а у периоду од 2013. до 2017. године радила је као директор Конфуцијевог института у Етиопији, гдје је организовала много догађаја кинеског језика и културе.

Тел: +387 51 304 001

Имејл: shen.li@unibl.org

Ву Кун
професор кинеског језика

Предавач кинеског као другог језика. Стекао диплому на Универзитету за стране језике и културу у Далиану и прошао обуку за предаваче у Тјенђину и Шангају. Предавао је кинески језик на Конфуцијевом институту у Грузији од 2016. до 2018. године  и посједује богато искуство у предавању језика, калиграфије и таиђићуена.

Гао Јанг
професор кинеског језика

Гао Јанг је професор кинеског језика Конфуцијевог института Универзитета у Бањој Луци. Има мастер из лингвистике са Универзитета NanChang у Кини. Прије ове позиције, предавала је кинески језик на Универзитету Hawassa у Етиопији двије године. Гао предаје по уџбеницима од основног до напредног кинеског језика.

Teл: +387 65 688 446 

Имејл: 350656144@qq.com

Ања Мудреновић
професор кинеског језика

Ања Мудреновић је професор кинеског језика на Конфуцијевом институту Универзитета у Бањој Луци. Дипломирала је кинески језик, књижевност и културу 2017. године на Филолошком факултету Универзитета у Београду и тренутно је на мастеру из Међународних студија на Факултету политичких наука у Бањој Луци. Такође је била полазник Конфуцијевог института у Београду и током љета 2016. године усавршавала је кинески језик на Универзитету за медије и комуникације у Пекингу.

Teл: +387 51 304 001

Имејл: anja.mudrenovic@unibl.org

Биљана Бадњар
стручни сарадник

Биљана Бадњар је стручни сарадник Конфуцијевог института Универзитета у Бањој Луци. Дипломирала је енглески језик и књижевност на Универзитету у Бањој Луци. Прије ове позиције је радила као преводилац  у одјелу Управе међународне финансијске групације Адико банка, на питањима имовинских и људских права у међународној дипломатској организацији ОЕБС, као преводилац на различитим пројектима Европске комисије, Амбасаде САД у БиХ и Центра за пружање бесплатне правне помоћи Lex International.

Teл: +387 51 304 001

Имејл: biljana.badnjar@unibl.org

Бранислав Благојевић
стручни сарадник

Стручни сарадник у Конфуцијевом институту Универзитета у Бањој Луци. Професор енглеског језика и књижевности. Радио је као преводилац у међународним организацијама и наставник енглеског језика на високошколским установама.

Тел: +387 51 304 001

Имејл: branislav.blagojevic@unibl.org

Конфуцијев институт

Универзитета у Бањој Луци

Konfucijev institut
Univerziteta u Banjoj Luci

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle